face icon

forum icon

zajednice / hrv. Schöntattska obitelj
Schӧnstattovci u župi ,,Svih Svetih“ PDF E-mail
schonstattovci svi sveti 1Svake treće srijede u našoj župnoj zajednici slavimo ,,Slavlje Saveza“ sa našom Majkom Tri Put Divnom-Kraljicom I Pobjednicom Schӧnstattskom.
Prvo naše slavlje započeli smo 21.04.2010. godine po dogovoru između tadašnjeg župnika Božidara Tenšek i našeg patra Christopha Horna.
Jednom prilikom je otac Kentenich, osnivać Schӧnstattskog pokreta rekao - citiram: ,,Želio bih ovo mjesto učiniti hodočasničkim i milosnim mjestom, za našu kuću i za cijelu Njemačku provinciju, a možda i dalje: ''Da, to se eto i ostvarilo, te hvala Majci schӧnstattskoj što se odazvala, sišla k nama, nastanila se na tom milosnom mjestu, prihvatila poziv i sklopila Savez ljubavi sa tadašnjim osnivačima, a oni su tu ljubav nesebično zajedno sa Majkom Marijom prenjeli po cijelom svijetu, te je tako došla i u našu župu. Zato svake treće srijede rado s Njom dijelimo tu uzajamnu ljubav, a po naputcima listića za Slavlje Saveza kojeg sastavljaju schӧnstattske Marijine sestre, pjesmom, molitvama, čitanjem određenog teksta iz listića i krunicom, u 17:45 h, uz veliku prisutnost nas schӧnstattovaca i ostalih župljana radosno molimo i živimo uzajamni susret s našom Nebeskom Kraljicom.
Više...
 


Stranica na kojo se nalazite koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".

Prihvaćam kolačiće sa ove stranice.